Най-доброто от 2017

Сватбена Фотография от Ивелин Илиев и Ваня Монова-Илиева

Малко преди началото на Сватбен сезон 2018 ви представяме една колекция, наречена The Best of 2017 .Всеки човек обича да прави равносметка преди ново начало, ето я и нашата, под формата на снимки, за изминалия сезон. Несъмнено една от най-трудните ни години, но за сметка на това с много емоционални кадри, признания и награди.  Две наши снимки бяха избрани измежду над 1000 във финалната селекция от 40 фотографии в конкурса на Интернационалния форум на фотографите в Sevilla,Spain. А в международния конкурс Balkan Photo Festival в Босна и Херцеговина, снимка на Ивелин стана победител в категория Сватбена фотография. Благодарим на всички страхотни хора, с които се запознахме през изминалия сезон, благодарим им за отношението, за търпението и за възможността да заснемем техните най-лични емоции и моменти, в стила, в който творим.

2018 стартира доста обещаващо с няколко интересни изяви.

На 10 и 11 март в София ще се проведе Ivelin Iliev Workshop ,където ще предадем своите знания, опит и бизнес модел в рамките на два дни. В началото на април Ивелин е поканен като лектор в едно друго международно събитие Photo Video Work Shop в Мокра гора, Сърбия, където ще застане наред със световноизвестни творци като Санти Веига, Кристиано Остинели, Мариан Стереа и др. А на 20 и 21 април, заедно с Photoshcool, организираме една от най-големите фотографски конференции, където Ивелин ще говори за Артистична сватбена фотография.

Пожелаваме си един много интересен и креативен сезон 2018, който да даде повод за още повече награди и признания. Дано имаме поне толкова раздаващи се, емоционални  и харесващи стила ни младоженци. А ние нямаме търпение да дадем всичко от себе си!

Ваня и Ивелин